Aquest cap de setmana ha tingut lloc un esdeveniment de gran importància per a la família rotària: la XVII Assemblea del Districte 2202.

Més de 250 persones hem participat en aquesta gran trobada en què durant tres intensos dies, hem tingut l’oportunitat de compartir experiències, aprendre noves estratègies i connectar amb altres rotaris i rotaracts, així com de parlar de la iniciativa Rotary Forests que implementarem des del club. La diversitat de temes tractats, des de les iniciatives de servei comunitari fins a les qüestions de governança, ha reflectit l’ampli ventall d’interessos i compromisos de la comunitat rotària.

El Rotary Club de Girona ha estat present en aquesta assemblea, contribuint amb la seva participació activa i el seu compromís amb els valors rotaris. La presència del nostre club en aquest esdeveniment destaca el nostre fort compromís amb el servei comunitari i la nostra dedicació a fer una diferència positiva en les nostres comunitats locals i globals.

Agraïm sincerament a tots els participants, organitzadors i col·laboradors per fer possible aquesta assemblea tan exitosa. Estem emocionats de veure com les idees i les connexions establertes durant aquest cap de setmana inspiraran noves iniciatives i accions per al futur del Rotary Club de Girona i del districte en conjunt.