El passat 9 de febrer, el Rotary Club de Girona va rebre a la seva seu social de l’Hotel Carlemany, la visita oficial del Governador del Districte 2202, el senyor José Mª Mesa Parra, acompanyat del senyor Ignacio Martínez de Cardeñoso, Responsable del Comitè de Districtes per al Desenvolupament del Quadre Social i del senyor Marc Ros i de Vilallonga, assistent del Governador de la nostra zona.

La visita oficial es defineix com la visita personal de Governador a cada un dels clubs del districte, ja sigui de manera individual o en grup, amb el propòsit de:

 

–  Concentrar l’atenció en assumptes importants relacionats amb Rotary.
–  Motivar als rotaris a participar en les activitats de servei.
–  Retre homenatge personal als rotaris del districte que hagin efectuat contribucions significatives.

Durant la visita, el club va informar de la situació actual, en especial dels seus projectes de futur, com la celebració d’un concert a l’estiu, un campionat de golf – ambdós per recollir diners per als seus projectes humanitaris -, la recollida de sang per el Banc de Sang i Teixits de Girona, organitzar el premi “Protagonista del Demà”, la col•locació d’un monument rotari a la ciutat, un projecte d’ajuda humanitària a un centre social de Ghana, un altre projecte per facilitar cuines i forns solars a Paraguai, així com la incorporació d’algun nou soci al club.

José Mª Mesa Parra va ser el primer Governador Civil de la província de Girona de la democràcia. En el seu discurs, va remarcar l’afecte que sent pel club i per la ciutat.

 

Durant l’acte es van intercanviar regals, sent obsequiat el Governador, senyor José Mª Mesa amb el banderí del club, un llibre de la vida dels 30 anys del club de Girona i un record del monument del Rotary Club de Girona.