En la reunió setmanal d’ahir del Rotary Club de Girona, vam viure un vespre ple d’emocions i alegries compartides. Dos esdeveniments destacats van marcar la trobada, omplint-nos d’entusiasme per al futur.

 

Visita del Rotary Club de Tarragona Tarraco-August

La primera alegria va ser rebre la grata visita del Rotary Club de Tarragona Tarraco-August. Aquesta trobada va ser l’oportunitat perfecta per reforçar els llaços d’amistat que uneixen els nostres clubs. Com és tradició, vam dur a terme el nostre intercanvi de banderins, simbolitzant la nostra unitat i col·laboració en la missió de servei a la comunitat.

La segona gran notícia va ser la calorosa benvinguda a tres nous membres que s’han unit al nostre estimat club: Carlota Ararà, Anna Fàbrega i Francesc Lleonsí. Cada nou membre aporta un bagatge únic i un compromís amb els valors del Rotary Club de Girona:

 

Incorporació de 3 nous membres

Carlota Ararà

Des de ben petita que he tingut dins meu el neguit de poder col·laborar en accions socials i benèfiques, d’ajudar on les meves mans fossin necessàries. Crec en els valors que se m’han transmès fins ara des de Rotary, i els comparteixoPrendre acció per generar un canvi cap a un món millor.

 

Anna Fàbrega

El Rotary Club representa per a mi una oportunitat ideal per continuar contribuint activament en projectes que generin un impacte real, positiu i significatiu, juntament amb persones amb qui pugui compartir els mateixos valors. Comparteixo els valors del Rotaryde servei, lideratge i construcció de la pau.

 

Francesc Lleonsí

Amb quasi 40 anys d’experiència en el món professional, he dedicat part del meu temps lliure a servir a la comunitat i promoure el benestar col·lectiu. Des de la meva incorporació a Casa Westfalia l’any 2000, he liderat iniciatives proactives per assegurar la igualtat de gènere i millorar la conciliació familiar, aplicant habilitats de lideratge i responsabilitat social. Estic il·lusionat per contribuir al Rotary Club, aportant la meva experiència en management, recursos humans, finances, associacions i consells d’administració.

Amb aquesta incorporació, el Rotary Club de Girona continua creixent en diversitat i fortalesa. Donem la benvinguda a aquests nous membres amb els braços oberts i esperem crear un impacte positiu a la nostra comunitat.