En la nostra reunió setmanal d’ahir, vam tenir l’honor de rebre la visita del Rotary Club Banyoles. Aquesta trobada va representar una oportunitat per aprofundir els lligams fraternals entre els nostres dos clubs i per compartir idees i projectes que contribueixen al benestar de les nostres comunitats.

La trobada va ser marcada per un ambient de col·laboració, on es van intercanviar experiències i es van debatre propostes per a futures iniciatives conjuntes. Agraïm sincerament als membres del Rotary Club Banyoles per la seva visita i esperem continuar treballant junts en la promoció dels valors de servei i solidaritat que ens uneixen.

Des del Rotary Club de Girona, reiterem el nostre compromís amb la construcció d’un món millor a través de l’acció comunitària i la cooperació entre els diferents clubs Rotary. Continuarem treballant de valent per aconseguir aquesta missió i esperem continuar establint vincles forts amb altres clubs com el Rotary Club Banyoles.

Per a més informació sobre les nostres activitats i iniciatives, us convidem a visitar el nostre lloc web o a posar-vos en contacte amb nosaltres.