Ahir a la nostra trobada setmanal del Rotary Club de Girona vam celebrar una fantàstica cena de germanor! Ens va fer especial il·lusió rebre la visita del nostre company rotari Roberto, del Club Rotari Cuernavaca, de Mèxic.

Va ser una nit plena d’amistat, intercanvi de coneixements i experiències. Vam compartir moments únics i vam enfortir els llaços que ens uneixen com a membres del Rotary International.

Gràcies al Roberto per la seva visita i per compartir amb nosaltres la seva perspectiva i vivències des del Club Rotari Cuernavaca. Aquestes trobades ens recorden la importància de la nostra xarxa global i la solidaritat entre rotaris al voltant del món.

Continuem treballant junts per a la millora de la nostra comunitat i per a la construcció d’un món millor.

 ¡Ayer en nuestro encuentro semanal del Rotary Club de Girona celebramos una fantástica cena de hermandad! Nos hizo especial ilusión recibir la visita de nuestro compañero rotario Roberto, del Club Rotari Cuernavaca, de México.

Fue una noche llena de amistad, intercambio de conocimientos y experiencias. Compartimos momentos únicos y fortalecemos los lazos que nos unen como miembros del Rotary International.

Gracias a Roberto por su visita y por compartir con nosotros su perspectiva y vivencias desde el Club Rotary Cuernavaca. Estos encuentros nos recuerdan la importancia de nuestra red global y la solidaridad entre rotarios en torno al mundo.

Continuamos trabajando juntos para la mejora de nuestra comunidad y para la construcción de un mundo mejor.