Una visita molt especial al Rotary Club de Girona! Vam tenir l’honor de rebre La Capsa dels Records, una organització increïble que està fent una diferència significativa a les nostres comunitats.

 
Donen suport als hospitals en l’actualització dels protocols sobre el dol perinatal, a més d’ajudar altres famílies que travessen per situacions de dol perinatal, brindant-los una mica de consol en moments tan difícils. La Capsa dels Records proporciona caixes de records per a nadons que han mort durant la gestació o poc després del naixement.
 
És important prendre consciència que 1 de cada 4 embarassos acaba amb el dolorós adéu d’un nadó. Aquesta és una realitat que ens commou profundament, i per això volem posar el nostre granet de sorra per oferir suport i empatia a les famílies que travessen per aquesta dura experiència.
¡Una visita muy especial en el Rotary Club de Girona! Tuvimos el honor de recibir a La Capsa dels Records, una organización increíble que está haciendo una diferencia significativa en nuestras comunidades.
 
Apoyan a los hospitales en la actualización de los protocolos sobre el duelo perinatal, además de ayudar a otras familias que atraviesan por situaciones de duelo perinatal, brindándoles un poco de consuelo en momentos tan difíciles. La Capsa dels Records proporciona cajas de recuerdos para aquellos bebés que han fallecido durante la gestación o poco después del nacimiento.
 
Es importante tomar conciencia de que 1 de cada 4 embarazos termina con el doloroso adiós de un bebé. Esta es una realidad que nos conmueve profundamente, y es por ello que deseamos poner nuestro granito de arena para ofrecer apoyo y empatía a las familias que atraviesan por esta dura experiencia.