El 6 de juliol Rotary Club Girona va tenir el plaer de gaudir de la presencia i participació de Victor Küppers, en un sopar benèfic que es va celebrar a l’Hotel Carlemany de Girona i que tenia com a precedent les malalties minoritàries. Una iniciativa impulsada per Rotary Club Girona perquè ‘Cap nen quedi sense diagnòstic!’.

Les malalties minoritàries o també anomenades rares, són un grup molt nombrós integrat per més de 7.000 condicions clíniques que tenen una baixa prevalença en la població i que poden afectar en conjunt a un 5-7% de la ciutadania. Com que afecten a tant poca gent o fins i tot, són tan poc comunes, moltes vegades no prenen la importància o el protagonisme que haurien de tenir. És per això que els beneficis d’aquesta jornada es destinaran a la unitat de neurologia pediàtrica de l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron, que treballa amb l’objectiu d’aconseguir la curació o millora de qualitat de vida dels nens que pateixen aquestes malalties.

Els assistents al sopar, com molt bé hem comentat, van poder gaudir d’una xerrada sobre motivació personal, protagonitzada per Victor Küppers on de manera divertida, pràctica i emotiva explica diferents claus o consells per afrontar amb il·lusió i entusiasme la manera de viure tant a nivell personal com professional.