Les ganes d’ajudar i contribuir en una causa social han donat com a resultat el projecte B-Rot, la primera cervesa benèfica de la mà de Cervesa Marina. Una cervesera catalana situada a Blanes que s’ha volgut involucrar en aquesta causa i ha posat el seu granet de sorra en l’elaboració d’aquest apreciat producte.

La cervesa B-Rot es produeix a base d’aigua, malts d’ordi, llúpols, flocs de civada, llevat i re fermentada en ampolla. B-Rot es tracta d’una cervesa artesana on la seva bombolla fina n’és molt característica, no porta gluten i marida a la perfecció amb formatges, mariscos i carns blanques.

El seu color ambre brillant i l’aroma afruitat amb les notes torrades deixa en boca el record d’una cervesa especial, una vegada s’ha fet el glop.

B-Rot té un cos amb caràcter  i uns matisos molt marcats i refrescants, però el que fa única aquesta tirada no és el seu cos, sinó que s’ha elaborat amb el cor. Perquè per cada cervesa B-Rot que es consumeix, és una contribució directe en aquest projecte benèfic.