El passats dies 25 i 26 de maig es va celebrar al camp de Pich and Putt de Franciac el “Torneig Benèfic Finques Saura – Rotary club de Girona”, per tal de col·laborar amb el sosteniment a la Missió de les Germanes de la Caritat de Walewale (Ghana).
Al torneig hi van participar un total de 55 parelles, amb la modalitat de quatre boles, millor bola, Stableford, i els guanyadors van ser:
– Modalitat Scratch:
1rs. La parella formada per Daniel Carreras Invierno i Antonio Monge Rodríguez.
2s. La parella formada per Juan Luis Husillos Pérez i Jordi Viladomat Vers.
– Modalitat amb Handicap:
1rs. La parella formada per Albert Massaneda Fontanet i Josep Boada Aurich.
2ns. La parella formada per Miguel Ángel Losada Fernández i Francisco Barja Gil.
Un cop entregats els premis als guanyadors, es va procedir al sorteig dels regals rebuts per part dels patrocinadors.

El President del club, el sr. Carles Ribas Gironès, va agrair a tots els presents la seva participació, així com informar que seguint la vessant humanitària del club, els beneficis del torneig es destinaran a beneficència del dispensari de les germanes de la caritat de Walewale, a Ghana. Gràcies a aquesta donació, es podrà aportar una ajuda econòmica a Miquel Sánchez i Amèlia Marín, pediatre i infermera gironins del Cap de Salt, que durant les seves vacances aprofiten per col·laborar amb el dispensari de Walewale, un dels territoris més castigats per la desnutrició i la malària.

També es vol agrair a tots els patrocinadors: Finques Saura, Xocolates Lindt, Advocats Cantó i Assessoria Fiscal Tràmits, que gràcies a la seva col·laboració es va poder obsequiar als participants del torneig amb una sèrie de productes molt variats.

Aprofitem per felicitar als guanyadors del torneig i animem a la resta de membres del club i a la resta de companys a participar en la propera competició del Torneig Rotary Club Girona.