La Fundació Oncolliga de Girona ha rebut de part del Rotary Club de Girona la cessió d´un vehicle de la marca SUBARU per tal de millorar la seva eficiència en el suport a persones afectades pel càncer. En concret, aquest vehicle servirà a la Fundació per facilitar i agilitzar les seves visites externes a persones de Girona i comarques que reben gratuïtament els serveis de l´entitat.

 

L´acte de cessió del cotxe es va produir ahir al concessionari SUBARU de Fornells de la Selva i hi van assistir tan la presidenta de la Fundació Oncolliga de Girona, Lluïsa Ferrer; com el president del Rotary Club de Girona, Joan Gallardo. Aquest lliurament s´ha produït per les bones relacions existents entre els dos organismes, forjades sobretot gràcies a la senyora Helena Vilaseca, anterior presidenta del Rotary Club de Girona.

Aquesta acció s´emmarca dins els objectius de Rotary Internacional, que busquen cultivar l´amistat entre els més de 1.500.000 de socis a tot el món, així com fomentar iniciatives de servei a la humanitat. Una de les més rellevants a nivell mundial té per objectiu l´eradicació de la malaltia de la Polio, de la qual ja s´han vacunat a més de 6 milions de nens arreu del món en els darrers deu anys.