En la trobada setmanal d’ahir vam parlar de la IV Gala Giroinfant que celebrem aquest vespre.

Vam comptar amb la visita de 3 dels patrocinadors de la Gala, que van presentar-nos i fer una degustació de les seves contribucions a la gala.

El Sr. Rolf Sobotik, acompanyat de la Jutta, ens va parlar de la seva vasta experiència com a ex-president del Rotary Club Madrid i de la seva trajectòria a Casa Westfalia. Vam tenir l’oportunitat de fer un intercanvi de banderins i de gaudir de la seva estimada presència.

El Sr. Ralf Anselmann, amb la Isabel d’acompanyant, és l’actual president del celler Weingut Anselmann i del Rotary Club de Neustadt an der Weinstraße a Alemanya. Vam tenir el plaer de tastar els seus vins Riesling i Gewürztraminer, que han cedit per a la Gala Giroinfant.

Finalment, el Sr. Bibiano López i la seva acompanyant Lourdes, és productor d’ibèrics a la denominació d’origen Valle de los Pedroches. Van captivar-nos amb la seva passió pel món del porc ibèric. Ens van presentar els seus productes i ens van donar l’oportunitat de tastar la seva exquisida paleta etiqueta negra.

Els patrocinadors van dedicar temps a compartir amb nosaltres el seu suport i col·laboració amb la Gala Giroinfant. Des del Rotary Club de Girona, els donem les gràcies per la seva generositat i esperem que la nostra estreta col·laboració continuï portant èxits i beneficis per a tothom.