Ahir vam rebre la visita d’El Trampolí que, com ja sabeu, és una entitat dedicada a treballar per la igualtat de drets i oportunitats per a les persones amb discapacitat psíquica. Aquesta trobada va ser una oportunitat per conèixer el seu nou projecte: la creació d’una residència a La Bisbal, destinada a persones amb discapacitat psíquica. Aquesta iniciativa busca proporcionar un espai acollidor i adaptat per a aquelles persones que necessiten suport especialitzat i un entorn que fomenti la seva autonomia.

Al final de la vetllada, els vam fer lliurament d’un xec de 900€ com a reconeixement al voluntariat d’El Trampolí en accions socials. Aquesta contribució representa el nostre suport continuat a aquesta organització que fa una feina tan valuosa per millorar la vida de les persones amb discapacitat psíquica.

Estem compromesos a ser agents de canvi positiu a la nostra comunitat, col·laborant amb organitzacions que impulsen la inclusió i la igualtat. Junts, construïm un futur més igualitari per a tothom.