Ahir ens vam reunir amb Rotaract del districte 2202 i vam conèixer el seu emocionant projecte “RED ROTAPOWER”. Aquesta iniciativa promou l’empoderament de nens i joves mitjançant l’aplicació B-Resol, que ajuda a protegir-los contra el bullying.

Aquesta aplicació permet als joves informar sobre incidents d’assetjament de manera anònima i segura als centres educatius o esportius. El resultat és una eina eficaç per a la prevenció i resolució de conflictes. Els beneficis són innumerables: educar en el respecte, crear espais segurs i prevenir trastorns, tot amb l’objectiu d’evitar el bullying.

Amb aquesta col·laboració, aspirem a fer del món un lloc millor i més segur per als nostres fills i adolescents.


Ayer nos reunimos con Rotaract del distrito 2202 y conocimos su emocionante proyecto “RED ROTAPOWER”. Esta iniciativa promueve el empoderamiento de niños y jóvenes mediante la aplicación B-Resol, que ayuda a protegerles contra el bullying.

Esta aplicación permite a los jóvenes informar sobre incidentes de acoso de forma anónima y segura en los centros educativos o deportivos. El resultado es una herramienta eficaz para la prevención y la resolución de conflictos. Los beneficios son innumerables: educar en el respeto, crear espacios seguros y prevenir trastornos, todo ello con el objetivo de evitar el bullying.

Con esta colaboración, aspiramos a hacer del mundo un sitio mejor y más seguro para nuestros hijos y adolescentes.