Ajuda’ns a canviar vides amb cada pedalada! Des del Rotary Club de Girona, llancem aquesta campanya de crowdfunding per recolzar l’AFA CEE Palau. Acompanya’ns en aquest emocionant viatge en bicicleta que en Carles Ribas farà pel Camí de Santiago, i per cada quilòmetre que recorri, donarem el 100% dels euros recaptats a aquesta admirable associació.

AFA CEE Palau és l’Associació de Famílies d’Alumnes del Centre Públic d’Educació Especial de Palau (Girona). Amb la campanya de crowdfunding, volem compartir experiències i donar suport a les famílies de l’associació.

Vine i uneix-te a aquesta causa solidària! Amb el teu suport, podem aconseguir canviar el futur d’aquests alumnes. Fes la teva donació i acompanya’ns en aquesta marxa solidària. Junts, podem fer la diferència!


¡Ayúdanos a cambiar vidas con cada pedalada! Desde el Rotary Club de Girona, lanzamos esta campaña de crowdfunding para apoyar a la AFA CEE Palau. Acompáñanos en este emocionante viaje en bicicleta que Carles Ribas hará por el Camino de Santiago, y por cada kilómetro que recorra, daremos el 100% de euros recaudados a esta admirable asociación.

AFA CEE Palau es la Asociación de Familias de Alumnos del Centro Público de Educación Especial de Palau (Girona). Con la campaña de crowdfunding, queremos compartir experiencias y apoyar a las familias de la asociación.

¡Ven y únete a esta causa solidaria! Con tu apoyo, podemos cambiar el futuro de estos alumnos. Haz tu donación y acompáñanos en esta marcha solidaria. ¡Juntos, podemos hacer la diferencia!