Mesa de Presidents sobre el pròxim GiRotary

Ahir vam celebrar la Mesa de Presidents amb la participació de presidents de diversos Rotarys de la província de Girona. L’objectiu principal d’aquesta trobada va ser planificar el pròxim GiRotary, un esdeveniment significatiu per a la nostra comunitat que aquest any serà organitzat pel Rotary Club Banyoles.

Durant la Mesa de Presidents, es van discutir diverses idees i propostes per al GiRotary, des de l’organització logística fins als detalls de la iniciativa. També vam comptar amb la conferència a càrrec del Dr. Carles Fontcuberta, que ens va parlar sobre la pòlio i la postpòlio. Ens va explicar, que poden sortir símptomes d’aquesta malaltia al cap de molts anys d’haver-la passat, i es calcula que a Espanya, avui dia encara hi ha milers d’afectats per aquesta raó. El Dr. Carles Fontcuberta està creant una comissió dintre el nostre districte Rotary per poder ajudar i assessorar aquest col·lectiu d’afectats de la “Post- Polio“.
La participació activa i la col·laboració entre els clubs van ser fonamentals per avançar en els preparatius per a aquest esdeveniment tan esperat.

Agraïm a tots els presidents que van assistir a la trobada i van contribuir amb les seves idees i perspectives. Estem emocionats per veure com es desenvolupa el pròxim GiRotary sota la direcció del Rotary Club Banyoles i esperem que sigui un èxit rotund que enforteixi encara més els llaços de la comunitat Rotary de la província de Girona.