El passat dijous 13 de juliol, a l’Hotel Carlemany, seu social del Rotary Club de Girona, es va celebrar la presa de possessió de Marc Enric Payra Roig com a nou president en substitució de Narcís Vidal.

El passat dijous, l’Hotel Carlemany va ser l’escenari de la tradicional celebració anual de canvi de president del Rotary Club de la ciutat de Girona. Aquest any, el president entrant era Marc Enric Payra Roig, que va rebre el distintiu Rotary de mans de Narcís Vidal i Carles Ribas, president sortint i regidor de cultura de l’Ajuntament de Girona respectivament.
La veritat és que hi havia moltes coses per celebrar. A part del canvi de lideratge, i de ser l’aniversari del president entrant, el club celebrava l’entrada de tres nous membres: David de Dios, Toni Pereira i Ginés Guillén, que van rebre la insígnia que els acreditava com a membres de ple dret. A més a més, el dimecres, Rotary va entregar un xec per valor de 50.125 euros a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, per ampliar la planta del departament d’oncologia infantil. Els diners provenien d’un sopar benèfic organitzat dies abans i l’alegria per haver aconseguit aquesta fita va estar present en els parlaments i en tota la celebració.
Va ser un acte molt emotiu, carregat de bons moments i on els valors d’amistat, solidaritat i altruisme, bandera d’aquest club social, van estar-hi presents durant tota la nit. Hi van assistir més de 60 persones entre membres, familiars, convidats i personalitats.
El que va quedar molt clar és la voluntat del club de seguir creixent pel que fa al nombre de membres, i així seguir contribuint en tota mena de projectes socials, polítics i econòmics de la ciutat de Girona.