La conferència de l’advocat i financer espanyol Mario Conde sobre la situació econòmica i social actuals del país va tenir lloc ahir al vespre a l’Hotel Carlemany dins els Cicle de Conferències que organitza el Rotary Club de Girona. Per a aquesta ocasió, també es va comptar amb el suport del Rotary Club de Figueres XXI.

A l’esdeveniment, que va incloure una ponència per part del convidat d’una hora aproximadament i un sopar col·loqui, hi van assistir un centenar de persones que es van acomiadar de l’acte amb un regust molt agradable gràcies a la proximitat i coneixements que els va aportar Mario Conde.

La presentació va anar a càrrec de Carles Ribas, que va donar inici a la conferència. Sota el títol “D’aquesta, ens en sortirem” Conde va exposar les seves idees i intuïcions de manera molt argumentada i objectiva sobre el rumb que hauria de seguir el país per fer front a la crisi i albirar un futur esperançador.

Posteriorment, va tenir lloc el sopar. En acabar, es va engegar un intens debat entre els assistents i el convidat en un ambient més distés, però no menys interessant. Conde va respondre a totes les preguntes que se li van adreçar, aportant experiències personals sobre les seves etapes anteriors i comentant les relacions mantingudes amb el Govern Central o el rei. Va ser especialment emotiva la resposta a la pregunta sobre les seva entrada i estància a la presó.

Mario Conde va desenvolupar la seva activitat laboral en alts sectors de l’economia i l’empresa de l’Estat espanyol, tals com el Banco de España de Crédito, la Financera Banesto, Iberdrola o Antena 3 TV i és autor d’una exitosa sèrie de publicacions sobre dret i experiències personals durant la seva trajectòria.

El Rotary Club de Girona i el Rotary Club de Figueres XXI van organitzar ahir un sopar-col·loqui amb l’advocat i financer Mario Conde