Ahir dijous 5 de Febrer el Rotary Club de Girona vam gaudir d’una conferència d’Agustí Benedito, titulada “La marca Barça: negoci o persones?”.Agistí Benedito i Benet (Barcelona, 22 de juny de 1964) és un empresari català del sector de l’automoció i candidat a les pròximes eleccions presidencials del FC Barcelona.Durant la conferència va fer un resum de la situació actual del Barça, pel que fa a pressupost, que són uns 550 milions d’euros. D’aquests, només s’ingressen del públic uns 150 milions i la resta provenen de patrocinadors. D’aquesta manera hi ha un endeutament d’uns 300 milions d’euros.El resum era que la situació del club és complicada i que, en el cas de poder assumir la presidència del club en les pròximes eleccions de final de temporada, caldria una gestió del club més empresarial, similar a la d’altres clubs europeus.Aquesta visió pel que fa al “negoci” del club; pel que fa a les “persones”, va explicar que cal promoure unes iniciatives de més aproximació dels jugadors al públic, en especial als menors, que són el futur del club.
Ahir dijous 5 de Febrer el Rotary Club de Girona vam gaudir d’una conferència d’Agustí Benedito, titulada “La marca Barça: negoci o persones?”.
Agustí Benedito i Benet (Barcelona, 22 de juny de 1964) és un empresari català del sector de l’automoció i candidat a les pròximes eleccions presidencials del FC Barcelona.
Durant la conferència va fer un resum de la situació actual del Barça, pel que fa a pressupost, que són uns 550 milions d’euros. D’aquests, només s’ingressen del públic uns 150 milions i la resta provenen de patrocinadors. D’aquesta manera hi ha un endeutament d’uns 300 milions d’euros.
El resum era que la situació del club és complicada i que, en el cas de poder assumir la presidència del club en les pròximes eleccions de final de temporada, caldria una gestió del club més empresarial, similar a la d’altres clubs europeus.
Aquesta visió pel que fa al “negoci” del club; pel que fa a les “persones”, va explicar que cal promoure unes iniciatives de més aproximació dels jugadors al públic, en especial als menors, que són el futur del club.