El passat 26 de gener, a la reunió setmanal que se celebra cada dijous a l’Hotel Carlemany, es va rebre la visita de la senyora Ingrid Steinhoff i del senyor Jaume Nogué i Vilaseca, socis del Rotary Club de Barcelona. L’objectiu de la visita fou la presentació, per part de la responsable del projecte social del seu club, Ingrid Steinhoff, de la campanya “MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG ROTARY 2012”, que se celebrarà els propers dies 20 i 21 d’abril arreu de Catalunya i, en especial, a Girona. Projecte que comptarà amb el suport del Banc de Sang i Teixits de Catalunya.

El Rotary Club de Barcelona té l’experiència del projecte realitzat l’any anterior i, no solament volen repetir aquest any, sinó que voldrien compartir amb el Rotary Club de Girona la mateixa iniciativa.
Aprofitant l’avinentesa i amb treball i esforç, es podria aprofitar aquest esdeveniment per donar a conèixer el rotarisme en general i el nostre club en particular.

 

Des del Rotary Club de Girona s’estudiarà la viabilitat del projecte. El soci i Past-Governador August Moret comentarà la proposta amb els responsables d’extraccions de sang a Girona, per tal d’aprofundir en les necessitats de la campanya i extreure les conclusions que ajudaran a decidir l’actuació del club.