El passat 2 de juliol, a l’Hotel Carlemany, seu social del Rotary Club de Girona, va tenir lloc l’acte de celebració del canvi de president, en el qual Josep Mª Cantó va agafar el relleu de la presidència del club a Vicenç Rosich

Ahir al vespre, l’Hotel Carlemany va ser l’escenari de la tradicional celebració anual del canvi de president del Rotary Club de la ciutat de Girona. En aquesta ocasió, va ser el president sortint, Sr. Vicenç Rosich, juntament amb el macer Sr. Joan Saura, qui van oficialitzar l’entrega del distintiu rotary, el collar commemoratiu, que atorga la presidència de l’any Rotary al president entrant.

La celebració es va emmarcar en un sopar de germanor i es van poder escoltar les reflexions de Vicenç Rosich sobre les activitats i projectes duts a terme durant el darrer any rotary. També va fer la seva intervenció el nou president, que va exposar les seves iniciatives per al nou curs rotary.

L’acte va comptar amb la presència d’unes 40 persones entre socis i convidats, a més de la del Governador d’enguany Sr. Sergio Aragón i el Governador electe per l’any 2016-17 Sr. Carles Campistrón i representants de personalitats polítiques de Girona, com el Sr. Carles Ribas, regidor de sostenibilitat de l’Ajuntament de Girona i el Sr. Fermí Santamaria, per part de la Diputació de Girona.