El passat 19 de desembre es va celebrar el sopar de Nadal del Rotary club de Santander. En aquest sopar es van lliurar els reconeixements com a Socis Honoraris del Rotary Club de Santander a Arsenio del Baix Martínez i a Joan Gallardo Sánchez, ja que tots dos havien estat socis del club.

Arsenio de la Vega és en l’actualitat el cap de gabinet d’Ignacio Diego, actual President de Cantàbria; i Joan Gallardo Sánchez és actualment el president del Rotary Club de Girona.

Segons diu el Manual de Procediment de Rotary International, la qualitat de soci honorari és la més alta distinció que pot atorgar un club rotari i s’ha de conferir només en casos excepcionals. Els requisits per atorgar-la són que algú s’hagi distingit per haver prestat serveis meritoris, coincidint amb els ideals de Rotary; i també a aquells considerats amics que hagin prestat un suport continuat a la causa d’aquesta organització.

 

Tots dos homenatjats van agrair l’honor que se’ls fa rebre la insígnia, i en especial van brindar la seva amistat envers tot els socis i sòcies rotaris del Rotary Club de Santander.