IV GALA GIROINFANT

3 de maig de 2024

I  MAS MARROCH

L’objectiu principal és recaptar el màxim de recursos per a poder-los destinar a les causes benèfiques que lluiten per a diferents causes socials infantils.

 

Destinataris

L’Hospital Sant Joan de Déu

Hospital dedicat a l’atenció integral de dones, nens i adolescents i, en l’actualitat, un dels centres pediàtrics d’alta especialització més importants d’Europa.
En aquest cas, l’ajuda anirà destinada al PROJECTE ÚNICAS, que té per objectiu oferir una resposta global als problemes dels pacients pediàtrics amb malalties minoritàries, a través de diverses eines i de la posada en marxa de 4 plataformes (de dades, de recerca, de telemedicina i de serveis de suport) orientades a afrontar els diferents reptes implicats en l’atenció a aquests pacients compartint el coneixement sobre aquestes malalties en una xarxa nacional, pilotada per l’Hospital Sant Joan de Déu, conformada per 25 hospitals.
Permetrà oferir un diagnòstic, nous tractaments i un seguiment personalitzat d’alta especialització a les famílies afectades, al mateix temps que les empoderarà per poder atendre millor les necessitats dels infants i adolescents afectats.

 

El Servei de Residència Infantil Joan Riu

L’objecte i l’organització del servei d’acolliment residencial infantil centre “Joan Riu” és el d’oferir una atenció integral i de garantia als  infants i adolescents que presenten discapacitat intel·lectual. La metodologia utilitzada per l’atenció dels nens i nenes es basa en les activitats que s’ofereixen i estan adaptades a les necessitats i característiques individuals de cadascú i tenen l’objectiu de proporcionar el màxim nivell de qualitat de vida i de promoure el grau més gran possible de desenvolupament personal.

 

La Fundació GironaEst

La constitució de la Fundació GironaEst s’oficialitza durant la primavera del 2019. Per iniciativa d’un grup d’empresaris i professionals, es crea una associació de ciutadans i ciutadanes. Les activitats organitzades per la Fundació GironaEst i les propostes a les quals es dona suport des de la fundació volen donar a conèixer el barri des d’una altra perspectiva, fomentar el positivisme a la zona i aconseguir que el barri s’obri a més gent incrementant la seva diversitat. També es considera molt important el foment de valors com la igualtat i la confiança de les persones que viuen a Girona Est, així com treballar per la igualtat d’oportunitats dels més joves del barri, perquè puguin apropar-se al màxim possible de les que tenen els joves de la resta de la ciutat i del país.

 

Emplaçament

Enguany, celebrem la quarta edició del Giroinfant al magnífic emplaçament que suposa el Mas Marroch. Un espai idoni, obert, natural, on assaborir els plats amb què els germans Roca han cuinat el seu camí. Es tracta de l’espai ideal per a l’ocasió, que permetrà als convidats gaudir de la vetllada en un marc incomparable.

EN BENEFICI DE

ENTITATS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

PATROCINI DE TAULES

CELLER

APORTACIONS

AGRAÏMENTS

dj santo
dj santo
dj santo
dj santo

CONTACTE

reserves@rotaryclubgirona.com

872 220 220