Benvolguts amics,

El projecte districtal en pro de la infància endegat aquest any rotari de forma col·legiada pels presidents dels clubs Rotary de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, amb el recolzament del Governador del nostre districte i que sota el nom de rotincat, va començar a caminar fa uns quans dies a Barcelona en el Festival de la Infància, aterra ara a Girona.

La empresa que gestiona el projecte i l’Associació Gironina d’Empresàries (AGE), s’han posat d’acord per tal que la recaptació provinent de la I Desfilada Benèfica Cuca Mascort es destini a aquest projecte que te com finalitat l’ajut a combatre la pobresa infantil i a favor dels nens i nenes de Catalunya amb risc d’exclusió social.

Com President del Rotary Club de Girona, no puc sinó, en primer lloc agrair la entranyable predisposició demostrada per l’AGE vers aquest bonic objectiu, i en segon lloc demanar i fer una crida a la participació en l’esdeveniment a tots els rotaris, amics i conciutadans de la nostra ciutat i de les nostres contrades gironines.

Tant de bo puguem entre tots aportar per els nostres infants, aquest petit gra de sorra que els pugui ajudar a fer-se grans, pel be del futur del nostre país.

 

Adjunto el fulletó editat, amb el desig de que l’expandiu al màxim en l’entorn de cadascú de vosaltres.

 

Us espero a tots el dia 22 d’abril, una abraçada.

 

Josep Mª Cantó

President del Rotary Club de Girona