Girona està “preparada” per acollir desplaçats per la guerra, i envia 3 tràilers amb donacions.

Ahir l’ajuntament de Girona va presentar les actuacions que coordinarà l’Ajuntament per gestionar el suport material i humanitari des de Girona a Ucraïna pel conflicte bèl·lic, amb la participació de les representants de la comunitat ucraïnesa Tetyana Svirska i Oksana Atamanuyk, i al qual també va assistir Albert Suñer, com a president del Rotary Club Girona.

La Tetyana i l’Oksana han agraït l’onada de solidaritat que ha desbordat les previsions de la comunitat ucraïnesa, que, en pocs dies, han passat de portar les donacions amb furgoneta a omplir tres tràilers.

Des del Rotary Club Girona ja sabeu que estem ajudant en tot el que podem amb la recaptació de medicaments, roba, mitjons, mantes i aliments no peribles. Per això, demanem que ens ajudeu sigui fent les vostres donacions o bé donant visibilitat a la recaptació per aconseguir el màxim nombre d’ajudes.


Girona está “preparada” para acoger a desplazados por la guerra, y envía 3 trailers con donaciones.

Ayer el ayuntamiento de Girona presentó las actuaciones que coordinará el Ayuntamiento para gestionar el apoyo material y humanitario desde Girona a Ucrania por el conflicto bélico, con la participación de las representantes de la comunidad ucraniana Tetyana Svirska y Oksana Atamanuyk, y al que también asistió Albert Suñer, como presidente del Rotary Club Girona.

Tetyana y Oksana han agradecido la ola de solidaridad que ha desbordado las previsiones de la comunidad ucraniana, que, en pocos días, han pasado de llevar las donaciones con furgoneta a llenar tres trailers.

Desde el Rotary Club Girona ya sabéis que estamos ayudando en todo lo que podemos con la recaudación de medicamentos, ropa, calcetines, mantas y alimentos no perecederos. Por eso, pedimos que nos ayude sea haciendo sus donaciones o bien dando visibilidad a la recaudación para conseguir el máximo número de ayudas.