Divendres passat vam tenir l’honor d’assistir a la Gala Solidària Costa Brava, organitzada per l’Associació Contra el Càncer GIRONA. L’esdeveniment, celebrat a S’Agaró Hotel, va reunir a nombrosos assistents compromesos amb la causa de lluitar contra el càncer i donar suport als pacients i les seves famílies.

La gala va ser una vetllada emotiva i plena de solidaritat, on es van combinar moments de reflexió amb activitats destinades a recaptar fons per a la investigació i els serveis de suport que ofereix l’Associació Contra el Càncer GIRONA. Entre els assistents hi havia diferents personalitats, tots units per un mateix objectiu: contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones afectades pel càncer.

Des del Rotary Club de Girona, volem expressar el nostre agraïment i admiració per la feina incansable de l’Associació Contra el Càncer GIRONA. La seva dedicació i esforç són un exemple per a tots nosaltres, i estem orgullosos de poder col·laborar i donar suport a les seves iniciatives.

El Càncer GIRONA per la seva dedicació i entrega. Junts, continuarem treballant per un futur millor.