Enviament d’un camió de 15 tones a Ucraïna, amb aliments i altres materials.

Amb el suport de la UIER, empreses i altres entitats, el Rotary Club del Ripollès en coordinació amb el Rotary Club Girona, l’empresa Ripoll Trucks i Creu Roja d’Ucraïna, han fet arribar tots els productes fins a la frontera de Polònia, que posteriorment es reparteixen a altres fronteres o a l’interior d’Ucraïna.

L’onada solidària, sota el lema “El Ripollès amb Ucraïna”, no només s’ha fet visible en les donacions materials, sinó que diferents empreses del Ripollès estan ajudant a sufragar les despeses del combustible dels camions, furgonetes o tràilers i s’han mostrat interessades a donar feina a persones refugiades d’Ucraïna.

Des d’aquí us volem donar les gràcies a tots els que en aquests moments difícils esteu posant el vostre granet de sorra per fer que l’ajuda enviada sigui cada vegada major.


Envío de un camión de 15 toneladas a Ucrania, con alimentos y otros materiales.

Con el apoyo de la UIER, empresas y otras entidades, el Rotary Club del Ripollès en coordinación con el Rotary Club Girona, la empresa Ripoll Trucks y Cruz Roja de Ucrania, han hecho llegar todos los productos hasta la frontera de Polonia, que posteriormente se reparten en otras fronteras o en el interior de Ucrania.

La ola solidaria, bajo el lema “El Ripollès con Ucrania”, no solo se ha hecho visible en las donaciones materiales, sino que diferentes empresas del Ripollès están ayudando a sufragar los gastos del combustible de los camiones, furgonetas o tráilers y han mostrado interesadas en emplear a personas refugiadas de Ucrania.

Desde aquí queremos darles las gracias a todos los que en estos momentos difíciles está poniendo su granito de arena para hacer que la ayuda enviada sea cada vez mayor.

 

 

Imatge extreta d’El Diari de Girona.