El Rotary Club de Girona juntament amb Llagosnet han fet entrega de sistemes de neteja i higiene la fundació El Trampolí, de La Bisbal.
Ha comptat amb l’assistència de la pròpia presidenta de l’entitat, Maite Cobos; el coordinador d’activitats, Benji Chis; i alguns dels nois que formen part de l’entitat. Per part del Rotary Club de Girona, hi ha assistit el president, Albert Suñer; el vicepresident, Ginés Guillén; i el Delegat del Governador, Marc Payrà.
L’entrega l’ha realitzat Albert Suñer, com a president del Rotary Club de Girona, juntament amb Sara Peces, com a gerent de Llagosnet.
La unió del club i Llagosnet ha estat per una bona causa que ha resultat en l’entrega de diferents productes d’higiene de mans i corporal i neteja de superfícies, cuines i banys.


El Rotary Club de Girona junto con Llagosnet han hecho entrega de sistemas de limpieza e higiene la fundación El Trampolí, de La Bisbal.
Ha contado con la asistencia de la propia presidenta de la entidad, Maite Cobos; el coordinador de actividades, Benji Chis; y algunos de los chicos que forman parte de la entidad. Por parte del Rotary Club de Girona, ha asistido el presidente, Albert Suñer; el vicepresidente, Ginés Guillén; y el Delegado del Gobernador, Marco Payrá.
La entrega la ha realizado Albert Suñer, como presidente del Rotary Club de Girona, junto con Sara Piezas, como gerente de Llagosnet.
La unión del club y Llagosnet ha sido por una buena causa que ha resultado en la entrega de diferentes productos de higiene de manos y corporal y limpieza de superficies, cocinas y baños.