Rotary Club Costa Brava dóna la benvinguda a una nova membre, i el Rotary Club Girona hi hem participat.

L’Albert Suñer, President del Rotary Club Girona, juntament amb en Marc Payrà, membre del club i Delegat del Governador i de’n Raimon Trujillo, membre del club, han assistit a l’àpat de benvinguda de la Pilar Arxé Fonalleras, professional en l’assessorament fiscal i comptable.

És Tècnica Tributària i graduada en ADE (Administració i Direcció d’Empreses), membre del col·legi d’economistes de Catalunya i del col·lectiu professional de tècnics tributaris. A més, és col·laboradora activa i membre d’entitats de l’àmbit social.

Benvinguda!


El Rotary Club Costa Brava da la bienvenida a una nueva miembro, y el Rotary Club Girona hemos participado en ella.

Albert Suñer, Presidente del Rotary Club Girona, junto con Marc Payrà, miembro del club y Delegado del Gobernador y Raimon Trujillo, miembro del club, han asistido a la comida de bienvenida de Pilar Arxé Fonalleras, profesional en el asesoramiento fiscal y contable.

Es Técnica Tributaria y graduada en ADE (Administración y Dirección de Empresas), miembro del colegio de economistas de Cataluña y del colectivo profesional de técnicos tributarios. Además, es colaboradora activa y miembro de entidades del ámbito social.

Bienvenida!