Eduard Sadurní, membre i macer del Rotary Club de Girona, ha participat en la 2a edició de la jornada “Celebra la vida #desprésdelcàncer”.

Organitzada per la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer, Eduard ha parlat de la importància del voluntariat i ha demostrat una vegada més, la seva passió per fer una diferència positiva en la lluita contra el càncer.

Durant l’esdeveniment, que ha tingut llot al Hub Social Barcelona, hi ha hagut una taula d’experiències, on membres de la comunitat han compartit les seves vivències i coneixements sobre el càncer, creant un espai d’aprenentatge i suport mutu.

També s’han realitzat tallers pràctics centrats en temes essencials com la cura de la pell, la sexualitat, la reincorporació al treball i el ioga oncològic. Aquests tallers han estat conduïts per professionals qualificats, proporcionant informació pràctica i estratègies per abordar aquestes àrees importants de la vida durant i després del tractament oncològic. L’objectiu ha estat proporcionar eines que contribueixin al benestar físic i emocional dels afectats per la malaltia, així com als seus cuidadors.

Agraïm a la FECEC per organitzar aquesta jornada tan significativa, que reforça el nostre compromís amb el suport a la comunitat en moments de dificultat.