Fa poc vam donar la benvinguda a Joan Tarrés com una de les noves membres del Rotary Club Girona .

En Joan és el gerent de l’empresa Vegra 400, situada a Vidreres. Es dediquen principalment a la fabricació de tota mena de conductes i figures metàl·liques per a sistemes de ventilació i climatització a tots els nivells; passant per la indústria i el sector comercial, fins al particular.

Us deixem amb algunes paraules seves:

 

Sóc Joan Tarrés Déu, nascut a Girona el dia 8 d’abril del 1987, el segon germà d’un total de quatre; fill del Sr. Joan Tarrés i de la Sra. Marta Déu ambdós nascuts a l’Alt Empordà però residint i vivint a Girona des de ben joves.

Estic feliçment casat amb la meva dona Ana Esteban Sardó filla de Begur i tenim un fill de 3 anys que es diu Aran i que s’ha convertit en la nostra millor motivació per avançar en el dia a dia de les nostres vides.

Acadèmicament em vaig formar en estudis superiors com a Arquitecte a la Univeristat de Girona i professionalment sóc empresari des dels 23 anys i des de ja en fa 6 concretament sóc el gerent de l’empresa Vegra 400, situada a Vidreres. Ens dediquem principalment a la fabricació de tota mena de conductes i figures metàl·liques per a sistemes de ventilació i climatització a tots els nivells; passant per la indústria i el sector comercial, fins al particular.

La meva voluntat dins de Rotary Club Girona és la de respectar tots els ideals i projectes rotaris i d’aquesta manera poder sumar en l’acció social i benèfica del mateix a la vegada que poder optar a l’amistat de tots i cadascun dels socis.

Des de la humilitat, voldria afegir que em considero una persona amb prou capacitat i actitud per a poder aportar i sumar al grup a través de l’empenta, la perseverança i la constant intenció de millora tant personal com d’allò que m’envolta.

És per tots aquests motius que considero que el fet de poder formar part del Club Rotari em pot ajudar al creixement personal i sobretot a l’augment del meu compromís envers les necessitats de la societat i en el camí de la millora de les deficiències que aquesta en massa casos presenta.