L’acte, celebrat a Torre Bonica, ha anat acompanyat d’un sopar de gala i els parlaments de diferents autoritats de les comarques gironines. Amb el tocament de la campana rotaria i el jurament rotari, Albert Suñer ha donat el tret de sortida de la nit. Carles Ribas ha recitat el discurs de tancament com a president sortint i Dani Valls ha agafat el testimoni amb el discurs d’obertura com a president entrant.

Tanmateix, també ha assistit i participat en l’esdeveniment Laia Cañigueral, delegada territorial del Govern de la Generalitat a Girona; Gemma Geis, vicealcaldessa i Primera Tinenta d’Alcaldia de Promoció Econòmica a Girona; Sergi Font, Tinent d’alcalde de Gestió de Recursos i Atenció a la Ciutadania de Girona; i el mateix Carles Ribas, com a vicepresident i macer.

 


 

El acto, celebrado en Torre Bonica, ha ido acompañado de una cena de gala y los parlamentos de distintas autoridades de las comarcas gerundenses. Con el toque de la campana rotaria y el juramento rotario, Albert Suñer ha dado el pistoletazo de salida de la noche. Carles Ribas ha recitado el discurso de cierre como presidente saliente y Dani Valls ha cogido el testigo con el discurso de apertura como presidente entrante.

Asimismo, también ha asistido y participado en el evento Laia Cañigueral, delegada territorial del Gobierno de la Generalitat en Girona; Gemma Geis, vicealcaldesa y Primera Tinenta de Alcaldía de Promoción Económica en Girona; Sergi Font, Teniente de alcalde de Gestión de Recursos y Atención a la Ciudadanía de Girona; y el propio Carles Ribas, como vicepresidente y macero.

Fotografies taules

Fotografies esdeveniment