El Rotary Club de Girona ha organitzat un nou cicle de conferències per aquest mes de setembre amb l’objectiu de mostrar diferents visions de l’actualitat del nostre país amb rigorositat i experiència. Per aquets motiu es comptarà amb experts en diversos àmbits de la política, la gestió i l’empresa que permetran aprofundir en els reptes futurs de la nostra societat.

El següent dijous dia 23 de setembre, es comptarà amb la presència de Josep Lagares, Director General de l’empresa Metalquimia. En aquesta ocasió aquest empresari gironí de reconegut prestigi parlarà sobre una de les seves recents creacions, el llibre “Pla de vol”. Un llibre escrit a tres mans entre ell mateix, el professor de l’IESE Josep Tàpies i el periodista Martí Gironell. L’objectiu del llibre i de la conferència, serà exposar les millors estructures i evolucions que poden dur a terme les empreses familiars per tal de mantenir i millorar la seva posició.

Finalment, el dijous 30 de setembre l’empresari gironí Jordi Roche parlarà sobre la seva experiència al capdavant d’una institució esportiva com la “Federació Catalana de Futbol”. La intenció és exposar les sinergies que es produeixen entre el món empresarial i les organitzacions esportives i els vincles que es poden establir entre ambdós àmbits.

Totes les conferències estan organitzades per Rotary Club de Girona, membre de Rotary International, una organització de servei humanitari distribuïda per tot el món a través dels clubs rotaris. En aquests clubs, es celebren reunions setmanals en les quals es tracten els temes relacionats amb els projectos de servei i el seu funcionament.

Totes les conferències tindran lloc a l’Hotel Fornells Park de Fornells de la Selva i aniran acompanyats d’un sopar que acompanyarà l’acte. El preu total de l’acte serà de 30 euros.