El proper dimecres 8 d’Abril, a les 20.30 hores, tindrà lloc una conferència a càrrec de Mario Conde, financer i advocat espanyol, titulada “D’aquesta, ens en sortirem”.

Mario Conde (Tui, Pontevedra, 14 de setembre de 1948) és llicenciat en Dret per la Universitat de Deusto i va ser advocat de l’Estat als 24 anys.
La seva trajectòria professional passa per càrrecs de conseller i secretari general de Laboratorios Abelló (fins el 1983), vicepresident i conseller delegat del Grupo de Empresas Antibióticos, S.A.i conseller del Banco Español de Crédito, del qual va ser nomenat president l’any 1987.
Va exercir, també, com a president de La Unión y el Fénix, de la Corporación Industrial y Financera de Banesto i de la Fundación Banesto, així com president de Iberdrola i conseller d’Antena 3 TV.
Ha publicat El Sistema: mi experiencia del poder (1994 i 2002), Derecho penitenciario vivido (2006), La palabra y el Tao (2008), Cosas del camino (2009), Memorias de un presio i Los días de gloria.

Actualment és col·laborador habitual de El gato al agua, el programa estrella de Intereconomia, i columnista de La Gaceta. A més, és president de la Fundación Civil.