Ahir vam celebrar una reunió digital molt especial, on vam donar la benvinguda a un nou membre!

Com cada dijous, vam celebrar la trobada online però ahir vam tenir l’honor de rebre a Carlos Viejo com a nou membre del Rotary Club de Girona.

És gerent de Corvigrass, una empresa especialitzada en la instal·lació, venda i distribució de gespa artificial i natural que també comercialitza en exclusiva amb jardins verticals artificials i molsa natural preservada.

Deixant de banda l’àmbit empresarial, les seves aficions son el golf, bicicleta de muntanya, anar a caminar i el pàdel.

A més de creure en els valors de l’amistat, lleialtat i compromís, col·labora amb una fundació benèfica d’un orfenat de Malabo (Guinea Ecuatorial) i ara, juntament amb tots nosaltres, podrà col·laborar amb la seva terra; Girona .

.

Ayer celebramos una reunión digital muy especial, ¡donde damos la bienvenida a un nuevo miembro!

Como cada jueves, celebramos el encuentro online pero ayer tuvimos el honor de recibir a Carlos Viejo como nuevo miembro del Rotary Club de Girona.

Es gerente de Corvigrass, una empresa especializada en la instalación, venda y distribución de césped artificial y natural que también comercializa en exclusiva con jardines verticales artificiales y musgo natural preservado.

Dejando de lado el ámbito empresarial, sus aficiones son el golf, bicicleta de montaña, ir a andar y el pádel.

Además de creer en los valores de la amistad, lealtad y compromiso, colabora con una fundación benéfica de un orfanato de Malabo (Guinea Ecuatorial) y ahora, junto con todos nosotros, podrá colaborar con su tierra; Gerona .