El Rotary Club de Girona va organitzar el passat dijous 2 de desembre un sopar col·loqui amb el filòleg i periodista Carles Puigdemont.

Aquest gironí (nascut a Amer l’any 1962) va compartir amb el prop de 50 assistents a l’acte la seva particular opinió sobre la situació que viu actualment la capital de les comarques gironines, tot dins una conferència que va dur per nom “Una visió de Girona”.

La conferència, que va tenir lloc a l’Hotel Fornells Park de Fornells de la Selva, va permetre escoltar el punt de vista del candidat de la coalició Convergència i Unió a les properes eleccions municipals que tindran lloc el mes de maig del 2011.

 

Puigdemont va repassar diverses temàtiques d’actualitat relacionades amb la ciutat de Girona i va parlar sobre l’estat d’obres i projectes importants de la ciutat com l’arribada del Tren d’Alta Velocitat o el futur ús de l’actual viaducte de la via del tren.

L’acte va servir als assistents per constatar el projecte de ciutat que té previst Carles Pugidemont en cas d’accedir a l’alcaldia de la ciutat i poder-lo comparar amb l’actual. El sopar-conferència va concloure amb la recepció per part del conferenciant d’uns presents gentilesa del club, entre ells una bandera commemorativa del Rotary Club de Girona.