Joan Saura nou president del Club Rotary de Girona

El passat dijous 5 de setembre, a l’Hotel Carlemany – seu social del Rotary Club de Girona -, va tenir lloc l’acte de celebració del canvi de president en el què Carles Ribas li va cedir la presidència a Joan Saura.

El president sortint, Carles Ribas, es va acomiadar fent una exposició de les activitats portades a terme durant el seu mandant i comenta que ha estat un any difícil donades les seves circumstàncies personals i professionals i, per aquest motiu, agraeix el suport i companyerisme rebuts.El nou president per l’any Rotary 2013 – 2014, Joan Saura, va manifestar els seus propòsits durant aquest any que li toca portar la direcció del Club: augmentar el nombre de socis del Club Rotary Girona i, per aconseguir-ho, fer més campanyes i actes populars per donar a conèixer la verdadera tasca del club Rotary. També va comentar que voldria que els socis del club es comprometessin a assistir als sopars i que hi hagués més interrelació entre els clubs de la província. En definitiva, que “ser del Club Rotary no es tracti de sopar cada dijous i planificar alguna activitat, sinó que s’han de planificar i projectar serveis i fer tot allò que calgui perquè el club tingui raó de ser i segueixi els principis del seu fundador Paul Harris i de tots els rotaris del món”.

A través d’aquesta notícia també us oferim la possibilitat de visionar l’enregistrament que va dur a terme el company Josep Mª Cantó de l’acte de canvi de President.