El passat dijous 27 de setembre, en el marc de les reunions setmanals que duu a terme el Rotary Club de Girona a l’Hotel Carlemany, els companys de l’agència de comunicació del Club van obsequiar els membres rotaris amb una conferència formativa.

La temàtica de la conferència va girar entorn les xarxes socials. El Rotary Club Girona ja té engegat un projecte web des de fa uns anys en el qual es van actualitzant les notícies referents a l’activitat rotaria, l’agenda de conferències i projectes generals, galeria d’imatges destacada dels actes, etc.
El Rotary Club Girona ha volgut fer un pas més entrant al món de les xarxes socials. És per aquest motiu que la conferència va mantenir un to formatiu, per tal que els membres del Club adquirissin els coneixements bàsics que ofereixen les noves eines 2.0.

La conferència va coincidir amb la posada en marxa de la xarxa social Facebook del Rotary Club Girona, espai on tots els integrants del grup podran compartir els seus coneixements, inquietuds i seguir el dia a dia de l’activitat rotaria de la demarcació de Girona.