Ahir vam tenir l’honor d’assistir al 22è Sopar Benèfic organitzat per la Fundació Oncolliga Girona. Un esdeveniment que va congregar a 600 persones, totes unides per un mateix objectiu: col·laborar per millorar la qualitat de vida i el benestar dels malalts de càncer.

La Fundació Oncolliga Girona treballa incansablement per oferir suport i recursos als malalts de càncer i les seves famílies. Aquest sopar benèfic és una oportunitat per a la comunitat de mostrar el seu suport i solidaritat amb aquesta important missió. La gran participació de la nit demostra l’impacte que la fundació té en la nostra societat i la voluntat col·lectiva d’ajudar aquells que més ho necessiten.

Durant la vetllada, vam poder gaudir d’un ambient càlid i acollidor, envoltats de persones compromeses amb la causa. Els fons recaptats seran fonamentals per continuar oferint els serveis i programes que tant beneficien als pacients i les seves famílies.

Des del Rotary Club de Girona, volem expressar el nostre agraïment a la Fundació Oncolliga Girona per la seva gran labor i a tots els participants per la seva generositat i compromís. És un privilegi formar part d’una comunitat que es mobilitza per a fer el bé d’aquesta manera.